Over ons

Arnica Bosma is verpleegkundige en yogadocent. Ze beoefent sinds 2000 meditatie en is opgeleid tot mindfulnesstrainer.

 

“De ochtendbries heeft geheimen en wil ze kwijt aan jou. Val niet weer in slaap.”

 

Deze woorden van Rumi geven de schoonheid van mindfulness weer. Om mijn ogen te openen voor alledaagse wonderen zoals een zachte ochtendbries… maar ook voor een ochtendhumeur. Door mindfulness leer ik me open te stellen voor de ervaring van dit moment, wat die ook maar is. Dat is eigenlijk heel eenvoudig, maar zeker niet altijd makkelijk. Want als je je openstelt kom je van alles en dus ook jezelf tegen.
Daar is moed voor nodig en voor mij is het zeker de moeite waard. De kunst om te kunnen zijn met wat er is kan rust en ruimte geven. Ik nodig je van harte uit om te komen ontdekken wat mindfulness voor jou kan betekenen.

Marc Rietveld is opgeleid als theoloog / filosoof en werkzaam als geestelijk verzorger.
Sinds 2012 verzorgt hij mindfulness trainingen.

 

“Meer uit het leven halen, dat is wat mindfulness mij heeft gebracht.

Mindfulness is voor mij een levenshouding en ook een zoektocht. Bij mijzelf en bij anderen heb ik ervaren hoe mindfulness helpt om met beide voeten op de aarde te komen en eerlijk en authentiek te zijn.
Tegelijk ken ik de verleiding van alle prikkels die het moderne leven te bieden heeft en de voortdurende neiging om me daardoor te laten meeslepen.

Mindfulness heeft mij geleerd om regelmatig te stoppen. Niet om per se langzamer te leven, maar wel om open, eerlijk en vriendelijk te kijken naar wat er in mij allemaal gebeurt. Dat geeft ruimte, het doet mij goed – ik vlucht niet meer, en ik geniet meer van het leven.”

Miyo – Centrum voor Mindfulness & Yoga in Lombok

 

Onze ruimte is geschikt voor kleine groepen tot 8 deelnemers.

 

Adres: 2e Atjehstraat 34, 3531 SV Utrecht

Mail: info@miyo.nu
Tel: 06 484 602 82